Apollo Theatre

31 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB

Fawlty Towers

Fawlty Towers

 • Start: lördag 4 maj 2024
  Sista föreställning: lördag 28 september 2024
Biljetter från 314:-
 • Information
 • Billiga biljetter

Fawlty Towers i London

Nästan 50 år sedan den först slog upp våra TV-skärmar, är 'Greatest British sitcom of all time' (Radio Times) nu en helt ny scenpjäs, anpassad av komedilegenden John Cleese och regisserad av Caroline Jay Ranger.

Med Adam Jackson-Smith i huvudrollen som den oefterhärmliga Basil, Anna-Jane Casey som den ikoniska Sybil och Paul Nicholas som den tråkiga majoren, tar denna 18 personer starka roller de ikoniska karaktärerna på Torquays mest kaotiska hotell – Fawlty Towers !

Med dina favoritscener från sitcomens oförglömliga tolv avsnitt, är detta verkligen årets scenkomedihändelse!

Officiella teaterbiljetter till Fawlty Towers

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Apollo Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till Fawlty Towers, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till Fawlty Towers har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Start:

  lördag 4 maj 2024

 • Sista föreställning:

  lördag 28 september 2024

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till Fawlty Towers vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Nästa föreställning av Fawlty Towers på Apollo Theatre

lördag 4 maj 202419:30
tisdag 7 maj 202419:30
onsdag 8 maj 202414:30
onsdag 8 maj 202419:30
torsdag 9 maj 202414:30
torsdag 9 maj 202419:30

Billiga Fawlty Towers Biljetter

Se Fawlty Towers i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till Fawlty Towers på Apollo Theatre och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för Fawlty Towers på Apollo Theatre.