Menyn

Om Oss

Säker onlinebokning

LondonBoxOffice.se erbjuder säker onlinebokning för alla Londons teatrar. Vi har stora biljettilldelningar och köper in platser i förväg till de stora produktionerna i West End för att säkerställa maximal biljettillgänglighet året runt. Vi arbetar hårt för att ge er aktuell information, bästa biljettillgängligheten och de lägsta priserna.

Att boka teaterbiljetter med LondonBoxOffice.se är snabbt och enkelt

Ni kan boka era teaterbiljetter online i 4 enkla steg:

 1. Välj föreställning
 2. Välj dag med hjälp av en användarvänlig kalender
 3. Välj sittplatser
 4. Granska er beställning och gå vidare till vårt säkra betalningssystem
 5. Njut av föreställningen!

Vår kundservice telefonlinje har öppet 7 dagar i veckan

Om du föredrar att tala med en av våra vänliga bokningsagenter, ring oss så hjälper vi er gärna. Våra telefonlinjer är öppna 7 dagar i veckan.

Specialerbjudanden

Vi på LondonBoxOffice.se har ett nära samarbete med showproducenter för att kunna erbjuda våra kunder teaterbiljetter till bästa möjliga pris. Biljetterbjudanden är vanligtvis tillgängliga för föreställningar mitt i veckan, men även för lördagsmatinéföreställningar. I de fall vi inte kan erbjuda rabatt tar vi ut en bokningsavgift i linje med STAR:s riktlinjer.

Köpa med tillförsikt

Alla teaterbiljetter som tillhandahålls genom denna webbplats följer de regler som fastställts av Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR)

Varför boka biljetter med London Box Office

 • Säkra biljetter från auktoriserade återförsäljare
  STAR-medlem

  Alla våra teaterbiljetter följer regler föreskrivna av Society of Ticket Agents and Retailers (STAR). Vår nätbaserade biljettbokningsplattform är skyddad av SSL-teknologi och tillgänglig dygnet runt.

 • Dynamiska platsplaner
  Dynamiska platsplaner

  Vi har skapat dynamiska platsplaner för de flesta teatrar i West End så att det ska bli lättare för dig att välja den plats du vill ha.

 • Omedelbar bekräftelse
  Omedelbar bekräftelse

  Din bokning bekräftas av teatern i realtid. Skriv bara ut eller visa din bekräftelse på din mobiltelefon för att komma in i teatern och komma åt dina platser på föreställningsdagen.