Bokningar
+44 (0)20 7492 0813 Mån-fre: 9-21, lör-sön: 10-20
Menyn

Om Oss

Säker onlinebokning

LondonBoxOffice.se erbjuder säker onlinebokning för alla Londons teatrar. Vi har stora biljettilldelningar och köper in i förväg till de stora produktionerna i West End för att säkerställa maximal biljettillgänglighet året runt. Vi arbetar hårt för att ge er aktuell information samt den bästa biljettillgängligheten och de bästa priserna.

Att boka teaterbiljetter är snabbt och enkelt

Ni kan boka era teaterbiljetter online i 4 enkla steg:

 1. Välj bara föreställning och det datum ni vill ni se den
 2. Välj dag med en användarvänlig kalender
 3. Välj var ni vill sitta
 4. Granska er beställning och gå vidare till den säkra kassan
 5. Njut av föreställningen!

Vår kundservice telefonlinje har öppet 7 dagar i veckan

Om ni föredrar att tala med en av våra vänliga bokningsagenter, ring då till oss så hjälper vi er gärna. Våra telefonlinjer är öppna 7 dagar i veckan.

Specialerbjudanden

Vi på LondonBoxOffice.se, försöker att alltid sänka priserna. Vi arbetar nära showproducenter för att kunna ge er billiga teaterbiljetter. Biljetterbjudanden är vanligtvis tillgängliga för föreställningar mitt i veckan, men även för lördagsmatinéföreställningar, beroende på föreställningen. I händelse av att vi inte kan få en rabatt tar vi ut en bokningsavgift i linje med STAR:s riktlinjer.

Köpa med tillförsikt

Alla teaterbiljetter som tillhandahålls genom denna webbplats följer de regler som fastställts av Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR)
När ni köper teaterbiljetter, se till att ni vet:

 • Det nominella värdet* på biljetten
 • Alla ytterligare bokningsavgifter
 • Var era sittplatser finns (sittplatsnummer)

* Teaterkassans pris

Varför du ska boka biljetter med London Box Office

 • Säkra biljetter från auktoriserade återförsäljare
  STAR-medlem

  Alla våra teaterbiljetter följer regler föreskrivna av Society of Ticket Agents and Retailers (STAR). Vår nätbaserade biljettbokningsplattform är skyddad av SSL-teknologi och tillgänglig dygnet runt.

 • Dynamiska platsplaner
  Dynamiska platsplaner

  Vi har skapat dynamiska platsplaner för de flesta teatrar i West End så att det blir lättare för dig att välja den plats du vill ha.

 • Omedelbar bekräftelse
  Omedelbar bekräftelse

  Din bokning bekräftas av teatern i realtid. Visa sedan bara bekräftelsemeddelandet på mobil på biljettkontoret på dagen för föreställningen.