Russell Street, London, WC2B 5HH GB
Den här föreställningen är nedlagd.
The Woman in Black

The Woman in Black

4,4/5 - Baserat på 2138 recensioner
av 2138 verifierade recensioner
Den här föreställningen är nedlagd.
Håll mig informerad

Meddela mig när biljetter till The Woman in Black släpps.

 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

The Woman in Black i London

The Woman in Black – Verkligen bra och skrämmande!

Söker du en musikal som sömlöst förenar kraften och intensiteten hos teater med en filmisk kvalitet inspirerad av det bästa inom film noir, kommer The Woman in Black att passa dig som handen i handsken. Och den spelas på Londons Fortune Theatre nu.

Över sju miljoner människor har njutit av spänningen och rysningarna i den här oerhört spännande, skrämmande och gripande teaterhändelsen. Och den har fått fortsatt, enhällig kritik under åren. Detta är teater av högsta kvalitet. Stephen Mallatratts omarbetning är kraftfull. Perfekt för vuxna som älskar en kväll av total, obeveklig dramatik. Du kommer att trivas med att förflyttas till en skrämmande, spöklik värld.

Detta är en spännande och verkligen oroande spökhistoria, en mörk berättelse full av överraskningar och spänning. Skådespeleriet är så bra att du känner att du personligen är involverad i berättelsen. Dekoren är otroligt fyndig. Och teatern själv - intim och gammal – blir alltmer spöklik och kuslig medan pjäsen dånar på!

Boka Woman in Black-biljetter nu och skräm upp dig själv rejält!

Observera att det är mycket troligt att grupper med skolbarn närvarar vid The Woman In Black, särskilt vid föreställningar måndag-torsdag.

Officiella teaterbiljetter till The Woman in Black

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Fortune Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till The Woman in Black, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till The Woman in Black har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  lördag 29 april 2023

 • Speltid:

  2 Hours (with a 15 min interval)

 • Åldersbegränsningar

  The Woman in Black ingår i läroplanen för engelska och drama, så det är troligt att grupper med skolbarn närvarar vid vissa föreställningar (särskilt matinéer och på vardagar).

 • Viktig information

  Pjäsen är inte lämplig för personer som är nervöst lagda eller som inte kan hantera plötsliga händelser. Tänk på att det är mycket troligt att grupper med skolbarn närvarar vid The Woman In Black, särskilt vid föreställningar måndag–torsdag.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till The Woman in Black vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Billiga The Woman in Black Biljetter

Se The Woman in Black i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till The Woman in Black på Fortune Theatre och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för The Woman in Black på Fortune Theatre.

The Woman in Black recensioner

4,4 av 5 Baserat på 2138 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Teaterfans (89%)
Senaste Kundrecensioner
Underhållande

Jag gillade den jättemycket mycket som hände

Skriven den 16 mars 2019 av , Sundbyberg, Sweden

Annorlunda föreställning.

Få skådespelare, men otroligt duktiga. Kändes aldrig tråkig.

Skriven den 15 augusti 2016 av , Eskilstuna, Sweden

Goda ljud- och ljuseffekter. Et mkt roligt LITET teater att uppleva

Skriven den 18 maj 2014 av