Lyric Theatre

29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB

Hadestown

Hadestown

4,7 45 recensioner av 45 verifierade recensioner
 • Sista föreställning: söndag 9 februari 2025
 • Speltid: 2hr 30min. Incl. 1 interval.
Biljetter från 329:-
 • Information
 • Recensioner

Hadestown i London

Hadestown återvänder till London fem år efter sin utsålda spelning på National Theatre 2018 med en spelning på Lyric Theatre i början av 2024. Hadestown är en succé på Broadway och är både en Grammy- och Tony Award-vinnande musikal som har sitt ursprung i en indieteaterprojekt och hyllade album av Anaïs Mitchell. Skådespelaralbumet är fortfarande ett av de mest streamade genom tiderna med över 340 miljoner streams hittills.

Hadestown, regisserad av Rachel Chavkin, börjar spela på Lyric Theatre i februari 2024.

Vad är handlingen i Hadestown ?

Hadestown avslöjar en fräsch ny version av den antika grekiska myten om Orfeus och Eurydike. Eurydice är en ung flicka som svälter, desperat efter mat. Hon börjar arbeta i en helvetisk ny version av den grekiska undre världen för att komma bort från sitt fattiga liv. Men underjorden är inte vad hon förväntade sig, och när hennes lika fattiga pojkvän Orpheus kommer för att rädda henne blir det knepigt. Enligt Forbes är detta 'En episk hyllning av musik, samhörighet och hopp'. New York Times kallar det 'Sumptuous'. Underbar. Så bra som det blir.' Ej att förglömma!

Skådespelarna och det kreativa teamet för West End-premiären av Hadestown

I West End-rollerna kommer att inkludera Dónal Finn ( The Wheel of Time, Amazon, Grace Hodgett Young ( Sunset Boulevard, West End) som Eurydice, Grammy ® -pristagaren Zachary James ( The Addams Family, Broadway) som Hades, Melanie La Barrie ( & Juliet, West End) som Hermes och Gloria Onitiri ( Hadestown, National Theatre) som Persephone.

Bella Brown, Madeline Charlemagne och Allie Daniel kommer att spela Fates och Lauren Azania, Tiago Dhondt Bamberger, Beth Hinton-Lever, Waylon Jacobs och Christopher Short kommer att spela Workers, med Lucinda Buckley, Ryesha Higgs, Miriam Nyarko och Simon Oskarsson som gungor.

Hadestowns kreativa team innehåller Cheography from Obie Award®-vinnaren och Chita Rivera Award®-vinnaren David Neumann, Tony Award®-vinnaren Rachel Hauck för scenograf, fyrafaldig Tony® Award-nominerad Michael Krass för kostymdesign, ljusdesign från tvåfaldiga Tony Award®-vinnaren Bradley King, Sound Design från Tony® Award-vinnarna Nevin Steinberg och Jessica Paz, Music Supervision and Vocal Arrangements från Liam Robinson, Tony® Award-vinnarna Michael Chorney och Todd Sickafoose för arrangemang och orkestrationer, och Ken Cerniglia för Dramaturgy. Casting för London-produktionen är av Jacob Sparrow.

Köp biljetter till Hadestown

Vår webbplats gör det enkelt och snabbt att köpa biljetter till Hadestown. Vi mailar biljetterna så att du kan visa dem på plats under dagen.

Officiella teaterbiljetter till Hadestown

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Lyric Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till Hadestown, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till Hadestown har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  söndag 9 februari 2025

 • Speltid:

  2hr 30min. Incl. 1 interval.

 • Åldersbegränsningar

  Åldrar 8+.

 • Viktig information

  Denna produktion innehåller genomgående stroboskopliknande effekter.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till Hadestown vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Nästa föreställning av Hadestown på Lyric Theatre

i dag 19 jul 2024 19:30 från 329:-
i morgon 20 jul 2024 14:30 från 329:- 19:30 från 329:-
söndag 21 jul 2024 15:00 från 329:-
tisdag 23 jul 2024 19:30 från 329:-
onsdag 24 jul 2024 19:30 från 329:-
torsdag 25 jul 2024 14:30 från 329:- 19:30 från 329:-

Hadestown recensioner

4,7 av 5 45 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Tonåringar (89%)
 • Par (91%)
 • Teaterfans (96%)
Senaste Kundrecensioner

Alla recensioner är från kunder som har blivit inbjudna att lämna ett omdöme efter att ha sett Hadestown.

Observera att recensionerna nedan är från en gammal produktion av Hadestown.

verifierad recension

Kan inte beskrivas med ord, måste ses!

Fantastisk i alla aspekter: musikerna, sångarna, dansarna, handlingen och uppsättningen som helhet!

M Skriven den 04 januari 2019 av
Stockholm, Sweden