Lyric Theatre

29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB

Hadestown

Hadestown

4,8/5 - Baserat på 12 recensioner
av 12 verifierade recensioner
 • Sista föreställning: söndag 22 december 2024
 • Speltid: 2h 30m (incl. interval)
Biljetter från 328:-
 • Information
 • Recensioner

Hadestown i London

Hadestown återvänder till London fem år efter sin utsålda spelning på National Theatre 2018 med en spelning på Lyric Theatre i början av 2024. Hadestown är en succé på Broadway och är både en Grammy- och Tony Award-vinnande musikal som har sitt ursprung i en indieteaterprojekt och hyllade album av Anaïs Mitchell. Skådespelaralbumet är fortfarande ett av de mest streamade genom tiderna med över 340 miljoner streams hittills.

Hadestown, regisserad av Rachel Chavkin, börjar spela på Lyric Theatre i februari 2024.

Vad är handlingen i Hadestown ?

Hadestown avslöjar en fräsch ny version av den antika grekiska myten om Orfeus och Eurydike. Eurydice är en ung flicka som svälter, desperat efter mat. Hon börjar arbeta i en helvetisk ny version av den grekiska undre världen för att komma bort från sitt fattiga liv. Men underjorden är inte vad hon förväntade sig, och när hennes lika fattiga pojkvän Orpheus kommer för att rädda henne blir det knepigt. Enligt Forbes är detta 'En episk hyllning av musik, samhörighet och hopp'. New York Times kallar det 'Sumptuous'. Underbar. Så bra som det blir.' Ej att förglömma!

Skådespelarna och det kreativa teamet för West End-premiären av Hadestown

I West End-rollerna kommer att inkludera Dónal Finn ( The Wheel of Time, Amazon, Grace Hodgett Young ( Sunset Boulevard, West End) som Eurydice, Grammy ® -pristagaren Zachary James ( The Addams Family, Broadway) som Hades, Melanie La Barrie ( & Juliet, West End) som Hermes och Gloria Onitiri ( Hadestown, National Theatre) som Persephone.

Bella Brown, Madeline Charlemagne och Allie Daniel kommer att spela Fates och Lauren Azania, Tiago Dhondt Bamberger, Beth Hinton-Lever, Waylon Jacobs och Christopher Short kommer att spela Workers, med Lucinda Buckley, Ryesha Higgs, Miriam Nyarko och Simon Oskarsson som gungor.

Hadestowns kreativa team innehåller Cheography from Obie Award®-vinnaren och Chita Rivera Award®-vinnaren David Neumann, Tony Award®-vinnaren Rachel Hauck för scenograf, fyrafaldig Tony® Award-nominerad Michael Krass för kostymdesign, ljusdesign från tvåfaldiga Tony Award®-vinnaren Bradley King, Sound Design från Tony® Award-vinnarna Nevin Steinberg och Jessica Paz, Music Supervision and Vocal Arrangements från Liam Robinson, Tony® Award-vinnarna Michael Chorney och Todd Sickafoose för arrangemang och orkestrationer, och Ken Cerniglia för Dramaturgy. Casting för London-produktionen är av Jacob Sparrow.

Köp biljetter till Hadestown

Vår webbplats gör det enkelt och snabbt att köpa biljetter till Hadestown. Vi mailar biljetterna så att du kan visa dem på plats under dagen.

Officiella teaterbiljetter till Hadestown

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Lyric Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till Hadestown, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till Hadestown har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  söndag 22 december 2024

 • Speltid:

  2h 30m (incl. interval)

 • Åldersbegränsningar

  8+

 • Viktig information

  Denna produktion innehåller genomgående stroboskopliknande effekter.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till Hadestown vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Tid föreställningar
mån - 19:30
tis 14:00 19:30
ons - 19:30
tor - 19:30
fre - 19:30
lör 14:00 19:30
sön - -

Nästa föreställning av Hadestown på Lyric Theatre

i dag18 apr 202414:30
i dag18 apr 202419:30
i morgon19 apr 202419:30
lördag20 apr 202414:30
lördag20 apr 202419:30
söndag21 apr 202415:00

Hadestown recensioner

4,8 av 5 Baserat på 12 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Alla (83%)
 • Familjer (83%)
 • Tonåringar (100%)
 • Par (92%)
 • Teaterfans (92%)
Senaste Kundrecensioner

Observera att recensionerna nedan är från en gammal produktion av Hadestown.

Kan inte beskrivas med ord, måste ses!

Fantastisk i alla aspekter: musikerna, sångarna, dansarna, handlingen och uppsättningen som helhet!

Skriven den 04 januari 2019 av , Stockholm, Sweden