268-269 Tottenham Court Road, London, W1T 7AQ GB
Den här föreställningen är nedlagd.
The King and I

The King and I

4,7/5 - Baserat på 225 recensioner
av 225 verifierade recensioner
 • Med: Helen George
Den här föreställningen är nedlagd.
Håll mig informerad

Meddela mig när biljetter till The King and I släpps.

 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

The King and I i London

Med:

Helen George

Helen George , mest känd som Trixie i BBC One-succén Call The Midwife , kommer att spela som Anna Leonowens. Att spela mot Helen George i The King and I kommer att bli den kända Broadway-artist Darren Lee som King of Siam.

Denna härligt påkostade produktion tas upp på scenen av ett internationellt välkänt kreativt team under Tony Award-vinnande regissören Bartlett Sher ( South Pacific / My Fair Lady / To Kill a Mockingbird ) och kommer att innehålla ett företag i världsklass med över 50 West End och Broadwayartister och en fullskalig orkester.

The King and I är den största musikalen från musikalens guldålder – med en av de finaste musik som någonsin skrivits, inklusive "Whistle a Happy Tune" och "Shall We Dance".

Officiella teaterbiljetter till The King and I

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Dominion Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till The King and I, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till The King and I har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  lördag 2 mars 2024

 • Åldersbegränsningar

  Barn under 5 år kan inte släppas in i aulan. Alla besökare, oavsett ålder, måste ha en giltig biljett.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till The King and I vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Billiga The King and I Biljetter

Se The King and I i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till The King and I på Dominion Theatre och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för The King and I på Dominion Theatre.

The King and I recensioner

4,7 av 5 Baserat på 225 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Par (84%)
 • Teaterfans (96%)