Gillian Lynne Theatre

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB

My Neighbour Totoro

My Neighbour Totoro

4,9 21 recensioner av 21 verifierade recensioner
 • Start: lördag 1 mars 2025
  Sista föreställning: söndag 2 november 2025
 • Speltid: 2hr 40min. Incl. 1 interval.
Biljetter från 412:-
 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

My Neighbour Totoro i London

Detta är återkomsten av den japanska kreativa talangen på Studio Ghiblis My Neighbour Totoro. The Royal Shakespeare Company och den verkställande producenten Joe Hisaishi är stolta över att presentera en vacker berättelse om ålderdom som kommer att se dig helt fängslad från början till slut.

Varför du borde se My Neighbour Totoro

 • Denna produktion har triumferat med fem WhatsOnStage och Olivier Awards sedan den öppnade.
 • Detta är en pjäs fullspäckad med livfulla bilder och förtjusande karaktärer, inklusive dockteatern som utförs för att väcka den ikoniska Totoro till liv!
 • My Neighbour Totoro tilltalar publik i alla åldrar.

Allt om My Neighbour Totoro

Detta är en anpassning av den populära animerade långfilmen från 1988 av Hayao Miyazaki. Den har tagits upp på scenen av den ursprungliga kompositören Joe Hisaishi och det är en fräsch ny anpassning av Royal Shakespeare Company. Den är skriven av dramatikern Tom Morton-Smith.

Vi förväntar oss fullt ut att detta kommer att bli en skenande succé, så se till att du köper dina biljetter i god tid.

Berättelsen om My Neighbour Totoro

'Förtrollande' är vad denna underbara berättelse kallas. Den fördjupar sig i barndomens fantasivärld och utforskar den mänskliga fantasins transformerande kraft. Och den följer två systrar, Satsuki och Mei, genom en magisk sommar.

Flickornas mamma återhämtar sig från en sjukdom på ett landsbygdssjukhus. Deras pappa flyttar dem till ett landsbygdsområde så att de kan vara närmare henne. Flickorna upptäcker gradvis sin omgivning. Den yngre systern Mei stöter på fantastiska skogsvarelser och den uråldriga beskyddaren av skogen, som hon kallar Totoro. Hennes syster tror inte på henne först, men snart njuter de båda av spännande äventyr med sina nya grannar. Tillsammans befinner sig systrarna för att transporteras till ett uråldrigt rike av andar, sprites och naturliga underverk.

My Neighbour Totoro erbjuder publiken en magisk resa in i barndomens fantasi och skönheten i vänskap. En av de mest omtalade programmen som har drabbat staden de senaste åren, bevittna själv den fantastiska upplevelsen av denna show!

Officiella teaterbiljetter till My Neighbour Totoro

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Gillian Lynne Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till My Neighbour Totoro, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till My Neighbour Totoro har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Start:

  lördag 1 mars 2025

 • Sista föreställning:

  söndag 2 november 2025

 • Speltid:

  2hr 40min. Incl. 1 interval.

 • Åldersbegränsningar

  Ålder 6+. Yngre gäster är välkomna även om produktionen inte är lämplig för under 4 år (inklusive brudar i vapen). Barn måste sitta på sin egen plats. Under 16 år måste åtföljas av en vuxen. Alla gäster, oavsett ålder, måste ha en giltig biljett.

 • Viktig information

  Showen innehåller teman om en sjuk förälder på sjukhus. Musik och ljudeffekter kommer att vara högljudda ibland och kanske skrämmande för vissa yngre barn.

  Yngre gäster är välkomna även om produktionen inte är lämplig för under 4 år (inklusive brudar i vapen). Barn måste sitta på sin egen plats. Under 16 år måste åtföljas av en vuxen. Alla gäster, oavsett ålder, måste ha en giltig biljett.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till My Neighbour Totoro vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Nästa föreställning av My Neighbour Totoro på Gillian Lynne Theatre

lördag 8 mar 2025 19:00 från 1 221:-
måndag 10 mar 2025 19:00 från 480:-
tisdag 11 mar 2025 19:00 från 480:-
onsdag 12 mar 2025 19:00 från 480:-
torsdag 13 mar 2025 19:00 från 645:-
fredag 14 mar 2025 19:00 från 487:-

Billiga My Neighbour Totoro Biljetter

Se My Neighbour Totoro i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till My Neighbour Totoro på Gillian Lynne Theatre och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för My Neighbour Totoro på Gillian Lynne Theatre.

My Neighbour Totoro recensioner

4,9 av 5 21 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Familjer (95%)
 • Tonåringar (86%)
 • Par (86%)
 • Teaterfans (90%)