Palace Theatre

109-113 Shaftesbury Avenue, London, W1D 5AY GB

Harry Potter And The Cursed Child

Harry Potter And The Cursed Child

4,6/5 - Baserat på 34 recensioner
av 34 verifierade recensioner
 • Sista föreställning: söndag 2 mars 2025
Biljetter från 471:-
 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

Harry Potter And The Cursed Child i London

Det finns magi i varje ögonblick i HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD , den mest prisbelönta pjäsen i historien och "en av decenniets mest definierande popkulturhändelser" (Forbes). Och nu tar den åttonde Harry Potter-berättelsen magin tillbaka till Londons West End.

Berättelsen

Baserad på en ny originalberättelse av JK Rowling, Jack Thorne och John Tiffany, HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD är en ny pjäs av Jack Thorne.

19 år efter att Harry, Ron och Hermione räddade trollkarlsvärlden är de tillbaka på ett extraordinärt nytt äventyr – den här gången tillsammans med en modig ny generation som precis har anlänt till den legendariska Hogwarts-skolan för häxkonst och trolldom. Förbered dig på spektakulära trollformler, ett häpnadsväckande lopp genom tiden och en episk kamp för att stoppa mystiska krafter, allt medan framtiden hänger i en balans.

Varför du borde se Harry Potter och det förbannade barnet

Denna unika teaterupplevelse är full av "spännande teatralitet och pulserande berättande" (The Hollywood Reporter). Det kommer att lämna dig "hörbart imponerad, jublande och flämtande" (The Telegraph), eftersom "visioner av ren förtrollning skickar rysningar längs ryggraden" (Rolling Stone). "Det är inte av den här världen, det är magi, det är en hit" (The Times).

Officiella teaterbiljetter till Harry Potter And The Cursed Child

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Palace Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till Harry Potter And The Cursed Child, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till Harry Potter And The Cursed Child har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  söndag 2 mars 2025

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till Harry Potter And The Cursed Child vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Nästa föreställning av Harry Potter And The Cursed Child på Palace Theatre

fredag 1 mar 202414:00
lördag 2 mar 202414:00
söndag 3 mar 202413:00
onsdag 6 mar 202414:00
fredag 8 mar 202414:00
lördag 9 mar 202414:00

Billiga Harry Potter And The Cursed Child Biljetter

Se Harry Potter And The Cursed Child i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till Harry Potter And The Cursed Child på Palace Theatre och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för Harry Potter And The Cursed Child på Palace Theatre.

Harry Potter And The Cursed Child recensioner

4,6 av 5 Baserat på 34 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Familjer (85%)
 • Tonåringar (85%)
 • Par (82%)
 • Teaterfans (91%)