West Street, London, WC2H 9ND GB
Den här föreställningen är nedlagd.
Harry Clarke

Harry Clarke

5/5 - Baserat på 5 recensioner
av 5 verifierade recensioner
 • Med: Billy Crudup
Den här föreställningen är nedlagd.
Håll mig informerad

Meddela mig när biljetter till Harry Clarke släpps.

 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

Harry Clarke i London

Med:

Billy Crudup

HARRY CLARKE , en sexuellt laddad och grymt rolig thriller, är berättelsen om en blyg man i mellanvästern som leder ett upprörande dubbelliv som den kaxige Londonbor Harry Clarke. När han flyttar till New York City och presenterar sig själv som en engelsman, charmar han sig in i en rik familjs liv som den förföriska och brådmogna Harry, vars alltmer riskfyllda och farliga beteende hotar att göra mer än hans personlighet ogiltig. Denna fängslande enmanspjäs av den Obie prisbelönte författaren David Cale ( LILLIAN ) och styrd av den Obie prisbelönte regissören Leigh Silverman ( VIOLET ) kommer att spela Tony Award-vinnande skådespelaren Billy Crudup (THE COAST OF UTOPIA , Spotlight , Vineyard's THE METAL CHILDREN ) i en turn-de-force föreställning.

Officiella teaterbiljetter till Harry Clarke

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Ambassadors Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till Harry Clarke, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till Harry Clarke har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  lördag 11 maj 2024

 • Speltid:

  1hr 20min. No interval.

 • Åldersbegränsningar

  Ålder 12+. Föräldrahandledning. Alla som är under 16 år måste åtföljas av en vuxen över 18 år.

 • Viktig information

  Produktionen innehåller grovt språk och referenser till sexuella situationer.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till Harry Clarke vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Billiga Harry Clarke Biljetter

Se Harry Clarke i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till Harry Clarke på Ambassadors Theatre och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för Harry Clarke på Ambassadors Theatre.

Harry Clarke recensioner

5 av 5 Baserat på 5 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Teaterfans (100%)