The Bridge Theatre

3 Potters Fields Park, London, SE1 2SG GB

Guys and Dolls

Guys and Dolls

4,8/5 - Baserat på 83 recensioner
av 83 verifierade recensioner
 • Sista föreställning: lördag 4 januari 2025
 • Speltid: 2 hrs 50 mins (incl. interval)
Biljetter från 314:-
 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

Guys and Dolls i London

The Bridge förvandlas till en av de största musikalerna genom tiderna. Bli transporterad till gatorna på Manhattan i Guys and Dolls i regi av Nicholas Hytner.

Med Broadway-klassikerna: Luck Be a Lady, Sit Down You Are Rocking The Boat, Adelaide's Lament, Guys & Dolls och mer. Med Daniel Mays, Cedric Neal, Andrew Richardson, Celinde Schoenmaker och Marisha Wallace.

Stå mitt i händelsernas centrum och rör dig runt scenområdet med IMMERSIVE BILJETTER. Eller sitt runt i auditoriet med SITTA BILJETTER, där du aldrig kommer att vara mer än fyra rader bort från scenen.

Kan jag ta med min väska in på teatern?

På grund av den här produktionens karaktär måste alla som har en stående biljett till Guys & Dolls lämna alla rockar och väskor i den kostnadsfria garderoben som tillhandahålls. Detta är för säkerheten och komforten för alla medlemmar i publiken, skådespelaren och företaget. Vi rekommenderar att du anländer minst 45 minuter före föreställningens starttid för att ge dig tid att lämna av dina rockar och väskor.

Vänligen ta inte med några större väskor, bagage, hopfällbara cyklar eller e-skotrar eftersom vi inte kan förvara dem säkert. De närmaste offentliga cykelställen finns vid The Real Greek, till vänster om vår lokal, utanför Prosecco House, till höger om vår lokal, eller på Tooley Street.

Officiella teaterbiljetter till Guys and Dolls

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till The Bridge Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till Guys and Dolls, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till Guys and Dolls har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  lördag 4 januari 2025

 • Speltid:

  2 hrs 50 mins (incl. interval)

 • Åldersbegränsningar

  Ålder 5+. Under 12 år är inte tillåtna i ståplatsen. Under 16 år i stå- eller sittplatserna måste åtföljas av en vuxen. Barn i åldern 5-11 år måste titta från en plats med en vuxen. Barn under 5 år släpps inte in.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till Guys and Dolls vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Tid föreställningar
mån - 19:30
tis - 19:30
ons - 19:30
tor 14:30 19:30
fre - 19:30
lör 14:30 19:30
sön - -

Nästa föreställning av Guys and Dolls på The Bridge Theatre

i dag18 apr 202414:30
i dag18 apr 202419:30
i morgon19 apr 202419:30
lördag20 apr 202414:30
lördag20 apr 202419:30
måndag22 apr 202419:30

Billiga Guys and Dolls Biljetter

Se Guys and Dolls i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till Guys and Dolls på The Bridge Theatre och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för Guys and Dolls på The Bridge Theatre.

Guys and Dolls recensioner

4,8 av 5 Baserat på 83 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Alla (81%)
 • Familjer (81%)
 • Tonåringar (87%)
 • Par (90%)
 • Teaterfans (100%)