2 Soho Place, London, WC2H 8LS GB
Den här föreställningen är nedlagd.
The Little Big Things

The Little Big Things

5/5 - Baserat på 14 recensioner
av 14 verifierade recensioner
Den här föreställningen är nedlagd.
Håll mig informerad

Meddela mig när biljetter till The Little Big Things släpps.

 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

The Little Big Things i London

En extraordinär sann berättelse om en vanlig familj.

När ett ögonblick förändrar allt, delas Henrys familj mellan ett förflutet de inte längre känner igen, och en framtid som de aldrig kunde förutse.

Kan mamma och pappa samla sina tre bröder; när familjen påbörjar en resa för att övervinna det ofattbara?

Baserad på Sunday Times bästsäljande självbiografi av Henry Fraser, är The Little Big Things en ny brittisk musikal med ett explosivt teatraliskt popsoundtrack i en världspremiärproduktion.

Denna upplyftande och färgstarka nya musikal är en livsbejakande påminnelse om familjens transformativa kraft och hur det ibland verkligen är de små sakerna som betyder mest.

Henry Frasers liv förändrades för alltid när han 2009 råkade ut för en dykolycka, en ivrig idrottsman och akademispelare med en Premiership-rugbyklubb. Från det ögonblicket hade han ett nytt liv att leva som tetraplegiker och nya omständigheter att acceptera och anpassa sig till. Henrys trots och beslutsamhet att blomstra mot förödande odds ledde till att han körde ut från sjukhuset ett helt år tidigare än förutspått. Idag är han en framgångsrik konstnär, inspirerande talare och bästsäljande författare.

Få tillgång till föreställningar
Onsdag 7 februari 19:30 – BSL Performance
Fredag 23 februari 19:30 – Bildtextföreställning

För att boka tillgång till sittplatser, vänligen kontakta lokalen genom att ringa 0330 333 5963 eller maila access@nimaxtheatres.com.

Officiella teaterbiljetter till The Little Big Things

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till @sohoplace kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till The Little Big Things, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till The Little Big Things har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  lördag 2 mars 2024

 • Speltid:

  2h 20m (incl. interval)

 • Viktig information

  Observera: denna produktion innehåller blinkande ljus, dis, höga ljud och en del starkt språk.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till The Little Big Things vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Billiga The Little Big Things Biljetter

Se The Little Big Things i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till The Little Big Things på @sohoplace och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för The Little Big Things på @sohoplace.

The Little Big Things recensioner

5 av 5 Baserat på 14 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Alla (100%)
 • Familjer (100%)
 • Tonåringar (100%)
 • Par (100%)
 • Teaterfans (100%)