3 Fulton Road, Wembley, London, HA9 8TS GB Den här föreställningen är nedlagd.
Den här föreställningen är nedlagd.
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

4,7/5 - Baserat på 486 recensioner
  • Information
  • Billiga biljetter
  • Recensioner

Om The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

Tid föreställningar
mån - -
tis 14:00 -
ons - 19:00
tor 14:00 19:00
fre - 19:30
lör 14:30 19:30
sön 14:30 -

Beskrivning: The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

The Daily Mail, Daily Telegraph, Evening Standard, Guardian, Independent, The Times, Time Out, Londonist, Sunday Times och fler tidningar har alla gett denna fantastiska produktion en stor tummen upp, och bland annat kallat den för ett under, en framgång ur alla vinklar, en triumf som fångar djupet och den gripande karaktären hos den ursprungliga texten, och den tillfogar teaterkänslor med stor framgång.

Regissören Marianne Elliott har fått massor av välförtjänt beröm för sin regi, som har samma betydande kreativitet och stil som hon tillförde som medregissör av dundersuccén och dockspelstriumfen War Horse. Du kan förvänta dig samma höga kvalitetsnivå av The Curious Incident. För att citera The Times: “Om det någonsin funnits en perfekt teaterblandning av framträdanden och effekter, är detta resultatet.

Billiga The Curious Incident of the Dog in the Night-Time Biljetter

Se The Curious Incident of the Dog in the Night-Time i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till The Curious Incident of the Dog in the Night-Time på Troubadour Theatre - Wembley och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för The Curious Incident of the Dog in the Night-Time på Troubadour Theatre - Wembley.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time recensioner

4,7 av 5 Baserat på 486 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning

Rekommenderas för:

Alla (67%)
Familjer (71%)
Tonåringar (87%)
Par (87%)
Teaterfans (95%)
Senaste Kundrecensioner
Anonym
En häftig teaterupplevelse!

En otroligt bra föreställning som berättas på ett så interaktivt och nytt sätt. De tekniska lösningarna överraskade hela tiden och dessutom fantastiska skådespelarinsatser. Väl värd att se!

Skriven den 05 april 2015 av