Rosebery Avenue, London, EC1R 4TN GB Den här föreställningen är nedlagd.
Den här föreställningen är nedlagd.
Singin' In The Rain

Singin' In The Rain

4,8/5 - Baserat på 36 recensioner
  • Information
  • Billiga biljetter
  • Recensioner

Om Singin' In The Rain

Tid föreställningar
mån - -
tis - 19:30
ons 14:30 19:30
tor - 19:30
fre - 19:30
lör 14:30 19:30
sön 16:00 -

Beskrivning: Singin' In The Rain

Singin’ in the Rain – Spännande koreografi och klassisk musik.

Singin’ in the Rain måste rankas som en av de mest kraftfulla må bra-föreställningarna i West End, med dess sofistikerade musik, otroliga koreografi och snabba handling. Om du någonsin har fantiserat om att kunna dansa som Hollywoodstjärnorna Gene Kelly och Debbie Reynolds, kommer du att falla handlöst för den här fantastiska produktionen, som är baserad på den ursprungliga svartvita filmen, en klassiker från sin tid. Om du älskade filmen kommer upplevelsen av liveföreställnigen på scenen att överväldiga dig!

Handlingen tar dig tillbaka till det glada 20-talet, då man dansade charleston till gryningen och slet hål på skosulorna. Stumfilmerna är på väg ut och talfilmerna syns i horisonten, ljudande dödsstöten för stumfilmsstjärnan Don Lockwood och hans ledande dam, den elaka, manipulativa och rent otäcka Lina Lamont med hennes obehagligt raspiga röst. Lina vet att hon är på väg att kastas ur rampljuset och in i glömska, och hon är rasande över det. Lyckligtvis för henne har den förtjusande unga körflickan Kathy, som älskar Don, en underbar röst, och kanske kan hon stoppa katastrofen.

Kommer Don och Kathys kärlek att överleva eller kommer Lina Lamont att segra? Handlingen utvecklar sig mot en bakgrund av otroligt komplicerade, skickliga och fantastiskt eleganta dansnummer som gör publiksuccé kväll efter kväll. En fest med färg, musik och dans som gör dig andlös. Jonathan Church fräscha produktion är fylld med klassiska låtar du känner igen från filmen, inklusive Good Morning, Make ‘em Laugh och Moses Supposes. Lägg till Andrew Wrights mästerliga koreografi och Simon Higletts fantastiska scenografi och du får en teaterupplevelse du aldrig glömmer.

Billiga Singin' In The Rain Biljetter

Se Singin' In The Rain i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till Singin' In The Rain på Sadlers Wells och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för Singin' In The Rain på Sadlers Wells.