West Street, London, WC2H 9ND GB
Den här föreställningen är nedlagd.
The Enfield Haunting

The Enfield Haunting

3,9/5 - Baserat på 16 recensioner
av 16 verifierade recensioner
 • Med: Catherine Tate, David Threlfall
Den här föreställningen är nedlagd.
Håll mig informerad

Meddela mig när biljetter till The Enfield Haunting släpps.

 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

The Enfield Haunting i London

Med:

Catherine Tate, David Threlfall

Familjen Hodgson hade ingen aning om vad en poltergeist var när, sommaren 1977, möbler och leksaker började flytta på sig själva. En vanlig arbetarfamilj, som bodde i ett rådhus i norra London, blev centrum för en av de mest berömda poltergeisthändelserna i världen. Det här är historien om en natt på våren 1978 när händelserna närmade sig en klimax.

Baserat på en av spökjägarnas förstahandsberättelser, är THE ENFIELD HAUNTING den sanna historien om vad som hände när en hängiven ensamstående mamma försöker skydda sina tre barn från något som är obegripligt, djupt störande och plågar en skrämmande slutsats.

Catherine Tate (Dr Who, Queen of Oz) och David Threlfall (Funny Woman, Shameless) spelar huvudrollerna i världspremiären av denna stora nya pjäs av Paul Unwin (medskapare av världens längsta medicinska drama Casualty).

Officiella teaterbiljetter till The Enfield Haunting

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Ambassadors Theatre kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till The Enfield Haunting, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till The Enfield Haunting har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Sista föreställning:

  lördag 2 mars 2024

 • Speltid:

  1 Hour 15 minutes (no interval)

 • Åldersbegränsningar

  8+

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till The Enfield Haunting vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Billiga The Enfield Haunting Biljetter

Se The Enfield Haunting i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till The Enfield Haunting på Ambassadors Theatre och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för The Enfield Haunting på Ambassadors Theatre.

The Enfield Haunting recensioner

3,9 av 5 Baserat på 16 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
 • Teaterfans (88%)