Sadlers Wells

Rosebery Avenue, London, EC1R 4TN GB

A Chorus Line

A Chorus Line

3,8/5 - Baserat på 39 recensioner
av 39 verifierade recensioner
 • Start: onsdag 31 juli 2024
  Sista föreställning: söndag 25 augusti 2024
 • Speltid: 1hr 55min. No interval.
Biljetter från 245:-
 • Information
 • Billiga biljetter
 • Recensioner

A Chorus Line i London

A Chorus Line hyllas enhälligt av kritikerna. Den legendariska musikalen ”livar upp” (Evening Standard) publiken på London Palladium med en ”tidlös och rafflande” (Daily Mail) blandning av fängslande sånger, skakande dramatik och fantastisk koreografi som får dig att lämna salongen i ett ”lyckorus” (Metro).

Den ”eldiga och fenomenala” (Independent) föreställningen som revolutionerade Broadway är nu tillbaka i West End för första gången sedan den prisbelönta premiärsäsongen i London 1976. I den stjärnspäckade ensemblen ingår bland andra JOHN PARTRIDGE, LEIGH ZIMMERMAN och SCARLETT STRALLEN.

Boka nu så får du uppleva det ”triumferande” (The Times), ”enastående” (Daily Telegraph) och ”spektakulära” (The Times) mästerverket som ingen bör gå miste om.

Officiella teaterbiljetter till A Chorus Line

Vårt centrala bokningssystem kopplar dig direkt till Sadlers Wells kassasystem. Vi erbjuder live och full tillgänglighet för biljetter till A Chorus Line, från VIP och premium, till rabatterade biljetter, vilket hjälper dig att välja de perfekta biljetterna för din budget. Välj dina platser från vår interaktiva sittplan och få dina teaterbiljetter mailade till dig direkt efter din bokning. Presentera helt enkelt dina e-biljetter på teatern på dagen och upplev vad London & West End har bäst att erbjuda: teaterns magi. Att köpa biljetter till A Chorus Line har aldrig varit lättare.

Information om biljetter

 • Start:

  onsdag 31 juli 2024

 • Sista föreställning:

  söndag 25 augusti 2024

 • Speltid:

  1hr 55min. No interval.

 • Åldersbegränsningar

  Under 5s kommer inte att antas.

 • Viktig information

  Innehåller: Dis, Hög musik, Strobe, Teaterrök, Sörjande, Fysiskt våld och övergrepp, Psykisk ohälsa, Diskriminering, Starkt språkbruk, Diskussion om sexuella övergrepp.

 • Avbokningar och återbetalningar

  När de väl är bokade är biljetter till A Chorus Line vanligtvis inte utbytbara och återbetalas inte enligt våra villkor. I praktiken kommer vi dock att göra vårt bästa för att tillgodose din förfrågan så länge vi meddelas minst 48 timmar före föreställningen. Kontakta oss för mer information.

Nästa föreställning av A Chorus Line på Sadlers Wells

onsdag 31 jul 2024 19:30 från 490:-

Billiga A Chorus Line Biljetter

Se A Chorus Line i London! Om ni söker rabatterade teaterbiljetter, ta en titt nedan för våra senaste erbjudanden till A Chorus Line på Sadlers Wells och spara upp till 70%.

Det finns inga tillgängliga specialerbjudanden för tillfället, men vi har fortfarande bra biljettpriser för A Chorus Line på Sadlers Wells.

A Chorus Line recensioner

3,8 av 5 Baserat på 39 recensioner

Globala omdömen:

Skådespeleri
Musik
Kostymer
Handling
Ljussättning
 • Rekommenderas för:
Senaste Kundrecensioner

Alla recensioner är från kunder som har blivit inbjudna att lämna ett omdöme efter att ha sett A Chorus Line.

Observera att recensionerna nedan är från en gammal produktion av A Chorus Line.

verifierad recension

fantastisk föreställning

humor, sorg, fantastiska sångare och dansare - en suverän show

A Skriven den 02 september 2013 av